Rémisztő pillanat: az autó mögött egy gyalogos mellett zuhant a fatörzs az útra – videó

Rémisztő pillanat: az autó mögött egy gyalogos mellett zuhant a fatörzs az útra – videó

Sharing is caring!

Centiken múlott, hogy nem okozott tragédiát Csömörön, amikor egy fa embervastagságú törzsét egy teherautó ledöntötte, s az egy autós mögött, s egy gyalogos hölgy mellett csapódott földre. Az egészet egy autó fedélzeti kamerája pár méterről rögzítette.

Az eset a Pest megyei Csömörön hétfő délután egy óvodával szemben történt – írja a Bp-i Autósok közösségének oldala, amely a videót közölt a történtekről. Ezen az látszik, hogy a szemből érkező teherautó konténere kissé nekiütődik az úttest fölé magasodó fatörzs legbelső részének, amely azonnal leszakad. A teherautó még el tud gurulni, mint ahogy a szembe haladó személyautó is. Az esetről a 24.hu is beszámolt.

(A legfrisebb hírek itt)

Ám a járdán sétáló nő mintha észlelte volna a fa sérülést, és a több mázsás zuhanó törzs elől pár gyors lépéssel sikerült kitérnie. A felvételt készítő autó pedig még időben megállt, így igazából senkinek nem történt semmi baja. Az csak a szerencsének köszönhető, hogy két autó közé csapódott be a hatalmas fa, illetve, hogy a járdán közlekedő gyalogost nem találta el.

Az oldal azt írta, hogy a konténeres teherautó sofőrje megállt, miután észlelte, hogy a teherautóba beleakadt fa az út közepére dőlt.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük