Rendőrbaleset Újpesten: az elhunyt járőr társát gyanúsítják – A férfi zokogva kért bocsánatot a tragédia után az áldozat családjától

Megosztás

Hiába telt el már két év, még mindig nem zárták le a nyomozást azoknak a rendőröknek az ügyében, akik 2018 februárjában Újpesten csapódtak egymásnak rendőrautóikkal.

A Fóti út és a Leiningen Károly utca kereszteződésében történt baleset nagy erejű volt: az egyik rendőr a helyszínen belehalt a sérüléseibe, a másik három járőr pedig súlyosan megsebesült.

Az Index információi szerint bár a nyomozás még nem zárult le, gyanúsítottja már van az ügynek: az egyik autót vezető K. István, aki a 21 éves áldozat, M. Zsolt járőrtársa. Ezt az elhunyt fiú édesapja erősítette meg a portálnak. Mint kiderült, fia társával tavaly decemberben találkoztak először, akkor a rendőr zokogva kért elnézést tőlük.

Az ügy a Központi Nyomozó Főügyészséghez került, halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indítottak eljárást. Az Index megkeresésére annyit írtak: „az ügyben egy személy gyanúsítotti kihallgatása történt meg”.

via blikk.hu

Megosztás

Szóljon hozzá a témához regisztráció nélkül