Egy michigani tanárnő repülőútja közben fedezte fel, hogy koronavírusos. A nő pedig, amilyen gyorsan csak tudta, elszigetelte magát.

Marisa Fotieo kezdte rosszul érezni magát az Icelandair Chicagóból Reykjavíkba tartó járata fedélzetén karácsony előtt, majd elvégezte a saját gyorstesztjét, hogy kiderítse, hogy elkapta-e a koronavírust.

Épp most végeztem el a gyorstesztem, bevittem a mosdóba, és két másodpercen belül két vonal látszott (ami pozitív tesztet jelez)– mondta Fotieo a Todaynek adott interjújában, írja a People.

Ahelyett, hogy utastársait veszélyeztetné, Fotieo nagyjából öt órára a repülőgép fürdőszobájában zárkózott el.

150 ember volt a járaton, és a legnagyobb félelmem az volt, hogy átadom nekik. Őrült élmény volt– magyarázta.

Fotieo egy videóban dokumentálta a megpróbáltatásokat a TikTokon, amely több mint 1,4 millió kedvelést kapott.https://pulsembed.eu/p2em/2nNrJZoAU/

Fotieo az Icelandair légitársaság kísérőjének, Ragnhildur “Rocky” Eiríksdóttirnak köszönheti, hogy segített neki a repülés során. A legiutaskísérő pedig még egy kis karácsonyfát is akasztott a mosdóhoz az ünnepi hangulatért.

Gondoskodott róla, hogy mindenem meglegyen a következő öt órában, az ételektől az italokig, valamint folyamatosan ellenőrizte, hogy minden rendben van-e velem– osztotta meg Fotieo az NBC News-nak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.