Részletek Dobos Attila ötödik esküvőjéről, a 79 éves zenész közös munkát is tervez ápolónő-énekesnő párjával

Részletek Dobos Attila ötödik esküvőjéről, a 79 éves zenész közös munkát is tervez ápolónő-énekesnő párjával

Sharing is caring!

Mint arról beszámoltunk, Dobos Attila szilveszterkor kérte meg párja kezét. Az énekes-dalszerző a tavalyi infarktusa után szeretett bele Erzsóba, aki nemcsak az ápolásban profi, de nagyon jól énekel is. Sírig tartó közös életet és munkát terveznek a szerelmesek – írja a Bors.

Dobos Attila 2019. májusában találkozott először Erzsóval – Forrás: YouTube-videó

Erzsót az interneten ismertem meg, egy közös ismerősünk oldalán figyeltem fel rá. Láttam, hogy vannak a YouTube-on dalai. Isten áldotta gyönyörű hangja van. (…) Bevallom, hogy először Erzsó külseje tetszett meg, nagyon csinos asszony, aztán megismertem a természetét is. Ő olyan kedves, segítőkész, alkalmazkodó, kellemes ember, hogy teljesen oda vagyok tőle” – vallotta be a zenész.

Dobos Attila és kedvese – akinek az egyik szakmája ápolónő – még idén szeretnék összekötni az életüket. Mint a bulvárlap megtudta, a tervek szerint a zenész 80. születésnapján (április 27-én), vagy annak környékén a budapesti Fasori református templomban – ott, ahol a zenész szülei házasodtak, és ahol a kis Attilát megkeresztelték – lesz majd az esküvő.

Dobos Attila és Erzsó már duettezett is együtt:

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük