Hét éve nem adja fel a reményt annak a lánynak a családja, aki rejtélyes körülmények között vált kámforrá a Hajdú-Bihar megyei Kokadon. A családja meg van győződve arról, hogy az akkor 17 éves fiatalt elrabolták.

Sokan úgy vélik, Nagy Noémi Mercédesz már nincs az élők sorában, de a családja imádkozik, hogy ne így legyen.

– Két hete csöngettek be hozzánk a létavértesi rendőrök DNS-mintát venni. Ennek az eredményére várunk jelenleg. Azt mondták, találtak egy holttestet Németországban, amit nem tudtak azonosítani, de nagyon hasonlít a testvéremre – mesélte a Blikknek az eltűnt tinédzser nővére, Nagy Szandra.

(A legfrissebb hírek itt)

Az összeégett holttestet nem tudták azonosítani, de egy fantomkép készült róla, ami kísértetiesen hasonlít a magyar lányra.

Az ismeretlen női holttestre Stuttgart közelében, a Bundesstraße 28-as úton, egy parkoló melletti árokban talált rá a közelmúltban egy gombaszedő, mintegy 800 méterre a Kniebis hegycsúcstól. A hatóságok szerint a nőt meggyilkolhatták, égésnyomokat találtak a testén. Idáig nem tudták azonosítani, ezért fantomképet készítettek róla, és lefényképezték a tetoválásait. A fotók azóta bejárták a magyar és a német Facebook-csoportokat, ahol többen is felfigyeltek rá, hogy a rajz mennyire hasonlít a 2014-ben nyomtalanul eltűnt Noémire.

Az összeégett holttestet nem tudták azonosítani, de egy fantomkép készült róla, ami kísértetiesen hasonlít a magyar lányra.

– Az utolsó napján jókedvűen vásárol egy debreceni ékszerboltban. Este hétkor még hazakísérte az egyik barátnőjét, aki csupán pár utcára lakott tőlünk. Onnan még felhívta az édesanyánkat, hogy nemsokára hazaér, de azóta nem tudunk róla semmit. Nem volt előjele annak, hogy el akarna szökni itthonról. Azóta kiderítettük, hogy több ember is tudhatott arról, hogy ki vihette őt erőszakkal külföldre, de állítólag az elrablójától már meg is szökött. A rendőrök több helyen is keresték, de sehol nem találtak rá. Tetoválásai ugyan akkor még nem voltak, de azóta csináltathatott magának. Bízunk benne, hogy nem őt találták meg. Nem tudunk mást csinálni, imádkozunk a Jóistenhez, hogy ne ő legyen. Összesen heten vagyunk testvérek, az édesanyánk azóta teljesen belebetegedett a bizonytalanságba. A holttest hírére pedig csak még jobban összezuhant – magyarázta lapunknak a megtört testvér.

(Kapcsolódó: Az sem kizárt, hogy erőszakkal vitték el és tartják fogva Noémit)

Mint mondta, a húga inkább éljen valahol titokban, csak ne az ő holtteste legyen az, amit megtaláltak. Azt a szenvedést nem kívánja senkinek, amit az összeégett nőnek át kellett élnie. Noémi egyébként egy debreceni középiskolába járt, és csecsemőgondozónak tanult. Az iskolában jól teljesített és a magatartásával is minden rendben volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.