A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar letartóztatott elnöke, Schadl György közel 50 ezer forintos darabáron vásárolt koronavírus-gyorsteszteket a járvány kezdetén közpénzből.

Mint a Blikk is megírta, a Schadl Györgynél tavaly novemberben tartott házkutatás során a nyomozók kompromittáló felvételeket találtak egy közéleti szereplőről a végrehajtó kar elnökének széfjében.

(A legfrissebb hírek itt)

Az említett adatok egészen pontosan egy borítékban talált két fotót és két DVD-t jelentenek, amelyek Schadl hálószobájának páncélszekrényéből kerültek elő és három ember – köztük egy rejtélyes közszereplő – aktusáról tartalmaznak meglehetősen intim pillanatokat.

Most az is kiderült, hogy a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar letartóztatott elnöke a Nemzeti Választási Bizottság egyik tagjától is segítséget kért egy egyetemi hallgató másnapi vizsgájával kapcsolatban – írja az RTL.hu.

A csatorna híradója arról is beszámolt, hogy a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar a pandémia kezdeték a járványra hivatkozva fejenként 49 500 forintos áron vett volna 2500 darab tesztet. Ezt a kérést jóváhagyta Völner Pál is, ám az nem derült ki, hogy végül összesen mennyi tesztet vásároltak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.