Schmuckék otthonában Eszter a főnök

Szeptember 28-a óta Schmuck Andor ismét nős ember, hiszen azon a szombati napon vezette oltár elé nála 26 évvel fiatalabb kedvesét, Esztert. A Bors arról kérdezte az újdonsült férjet, miben változott meg az élete az elmúlt néhány hétben.

– Az égvilágon semmi nem változott közöttünk, mióta házasok vagyunk, hiszen három nappal az első randevúnk után Eszter már nálam lakott. Azóta együtt vagyunk, és gyorsan össze is csiszolódtunk az együttélés alatt, így nagy meglepetés már nem érhet – újságolta Schmuck, aki a mindennapjaikba is némi betekintést engedett.

– Eszternek közeledik a vizsgaidőszak, ezért gőz­erővel tanul, én pedig annyi teret adok neki, amennyit csak szeretne. Egyébként a házimunkákat felosztottuk, és elfogadtuk azt az aranyszabályt, hogy a nagy dolgokban én döntök, a kis dolgokban pedig ő. Mivel ez idáig nagy dolgok még nem jöttek szembe velünk, így Eszter a főnök. Már nagyon régen megtanultam, hogy vagy boldog akarsz lenni vagy igazad van, így mindig neki van igaza – mondja a Tisztelet Társaságának elnöke, majd részletezi is az otthoni munkamegosztást.

– Ha én főznék, akkor Eszter nagyon hamar özvegy lenne. Így a konyhában ő varázsol, én pe­dig elfogyasztom a remekmű­veit. Viszont a mosogatás Pa­ganinijeként ezt a feladatot nem engedem ki a kezemből. A mosogatógép feltalálójának Nobel-díjat kellett volna kapnia, mert az edényeket zseniálisan rakom be és veszem ki a gépből. A mosással ugyanígy állunk, viszont a porszívózásnak nagy el­lenfele vagyok, még a hangját sem bírom, így az az ő reszortja. Viszont talán csak Edwin Moses atléta tudta fénykorában ilyen gyorsan levinni és felhoz­ni a szemetest, mint én – mesélte nevetve Schmuck, aki szinte minden más­nap szervez valamilyen közös programot feleségével, vagyis rengeteget járnak színházba, koncertekre, kiállításokra vagy éppen moziba.

via borsonline.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük