„Senkinek nem kívánom ezt az érzést” – Egy üvegen keresztül láthatta utoljára az édesapját Kis Grófo

„Senkinek nem kívánom ezt az érzést” – Egy üvegen keresztül láthatta utoljára az édesapját Kis Grófo

Sharing is caring!

Kis Grófó az édesapjától az utolsó pillanatban még el tudott búcsúzni.

Kozák László Grófo 49 éves korában hunyt el koronavírus-fertőzésben. Halála a mai napig felfoghatatlan a szerettei számára. Fia, Kis Grófo két hónap hallgatás után törte meg a csendet, bővebben beszélve édesapja elvesztéséről a Borsnak.

(A legfrissebb hírek itt)

„Édesapám után én is elkaptam a koronavírust. Ugyanabban a kórházban feküdtünk mindketten, csak ő – sajnos – az intenzív osztályon. Én napról napra egyre jobban lettem, nagyon bizakodtam, hogy nála ugyanígy lesz. A kilencedik napig nem is volt rossz érzésem, mindig imádkoztam érte, a tizedik napon viszont képtelen voltam elaludni. Forgolódtam, nyűgős voltam, mire hajnalban szóltak, hogy édesapám szíve leállt” – emlékezett vissza Grófo.

Amikor az énekes tudomást szerzett a szívleállásról, azonnal rohant az intenzív osztályra, hogy utoljára még láthassa az édesapját. Ám nem engedték be hozzá, csak egy üvegen keresztül tudott tőle elbúcsúzni.

„Senkinek nem kívánom ezt az érzést, de hiszem és tudom, hogy ő már jó helyen van” – mondta.

Grófo halála előtt már szervezte az 50. születésnapját. Óriási eseményre készült, izgatottan várta, ezért a család úgy döntött, ha júniusban a szabályok lehetővé teszik, szeretnének egy méltó megemlékezést tartani.

Kis Grófo a Borsnak azt is elárulta, hogy a mélyponton a hite, az édesapja üzenetei és a gyermekei segítették át.

„Ő mindig itt van velünk, ebben mi nagyon erősen hiszünk, hiszen ebben a gondolatiságban nevelkedtünk általa is, és hogy a halál után a mennyország következik. Ő már nagyon boldog odafenn, s ezt meg is szokta üzenni: álmaimban rendre vakító fehérség és boldogság képében jelenik meg” – tette hozzá.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük