Teljesen új időszámítás kezdődik Alee, azaz Balázs Alex számára, ugyanis azzal, hogy megnyerte a jubileumi, tizedik X-Faktort, az élete fenekestül felfordul.

Új, tiszta lappal indulhat az életben az RTL Klub tehetségkutatója 12 milliós főnyereményének köszönhetően, s mint kiderült, a múltjából is sok mindent sikerült végre elengednie. A 16 éves rapper keveset mesélt eddig a magánéletéről, ám a Blikk sztárcsetjén elárulta, első szerelmének írta a Hey, lány és a Mennyi idő című dalt, amely a műsor döntőjében is elhangzott.

 Nincs barátnőm, szabad préda vagyok, lehet jelentkezni! Bár nagyon elfoglalt leszek mostanában, de biztos, hogy akadna időm a lányokra – mondta nevetve a Blikknek adott interjújában Alee.

A fiatal tehetség a múltat lezárta, s ez nem csak a szívügyeire igaz. A rapper igen szerény körülmények közt nőtt fel, ám szeretne jobb feltételeket teremteni magának és a családjának is.

– Sokan írták, hogy amiatt nyertem, hogy milyenek a körülményeim, hogy honnan érkeztem. Szerintem ez nem így van, mert ha valaki nem tehetséges, nem érhet el sok mindent, hiába nélkülözött korábban vagy van szomorú múltja.Én nem hakniztam azzal, hogy honnan jövök, és nem is akarom, hogy erről szóljon minden.Azért jelentkeztem, hogy kitörjek ebből a helyzetből, s dolgozom azon, hogy a jövőm másmilyen legyen – jelentette ki az X-Faktor győztese.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.