Sokkoló bejelentés Hódi Pamelától: elkapta a koronavírust

Sharing is caring!

Döbbenetes bejelentést tett a közösségi oldalán Hódi Pamela: pozitív lett a koronavírus-tesztje. Az édesanya egy terjedelmes posztban számolt be a történetéről, a tünetekről, és osztotta meg gondolatait a vírussal kapcsolatban.

“Sziasztok, Szeretném ha tudnátok, hogy bár minden óvintézkedést betartottam és figyeltem mégis elkaptam a korona vírust. Nem gondolom, hogy titkolni vagy szégyenkezni kéne emiatt úgyhogy úgy döntöttem inkább leírom, Én hogy élem meg! Kicsit dühít ez az egész, mert két hétre karanténba szorultam, a lányom nem lehet Velem. Most kezdtük a sulit, mellette kellene lennem és mégsem tehetem! Emiatt megőrülök és nagyon fáj! De az Én érzéseimtől sokkal fontosabb, hogy negatív lett a tesztje egészséges és nyugodtan mehet iskolába. Na de, hogy segítsek másoknak leírom Én miket tapasztaltam és hogy jártam el…

Először is azt vettem észre, hogy orrhangom van, ami Nekem soha nincs kb.

Másnap már fújtam is rendesen, majd azt vettem észre hogy mosok és nem érzem az illatát a ruháknak, nincs illata Bencének, nem érzem a leves ízét, se a csokiét!
Úr Isten, gondoltam magamban tuti elkaptam. Voltak végtag-fájdalmaim, de azt leginkább a kimerültségre fogtam. Lázam és tüdőfájdalmam egyáltalán nem volt. Fogtam Magam és megcsináltattam először a vérmintából a tesztet ami 15 p után kimutatta, hogy negatív majd ezzel egyidejűleg megcsináltattam a PCR tesztet aminek az eredménye 48 órával később érkezett meg és pozitív lett. Azonnal hívtam a népegészségügyi központot, hogy bejelentsem az eredményem! Ez nagyon fontos, mivel a bejelentéstől számít a 2 hét karantén. Na azóta már hívtak a rendőrségről, ami ilyenkor teljesen normális, úgyhogy alkalmanként bejelentkezés nélkül meglátogatnak majd, hogy valóban itthon tartózkodom-e NON-STOP.

 

View this post on Instagram

 

Sziasztok, Szeretném ha tudnátok, hogy bár minden óvintézkedést betartottam és figyeltem mégis elkaptam a korona vírust. Nem gondolom, hogy titkolni vagy szégyenkezni kéne emiatt úgyhogy úgy döntöttem inkább leírom, Én hogy élem meg! Kicsit dühít ez az egész, mert két hétre karanténba szorultam, a lányom nem lehet Velem. Most kezdtük a sulit, mellette kellene lennem és mégsem tehetem! Emiatt megőrülök és nagyon fáj! De az Én érzéseimtől sokkal fontosabb, hogy negatív lett a tesztje egészséges és nyugodtan mehet iskolába. Na de, hogy segítsek másoknak leírom Én miket tapasztaltam és hogy jártam el… Először is azt vettem észre, hogy orrhangom van, ami Nekem soha nincs kb. Másnap már fújtam is rendesen, majd azt vettem észre hogy mosok és nem érzem az illatát a ruháknak, nincs illata Bencének, nem érzem a leves ízét, se a csokiét! Úr Isten, gondoltam magamban tuti elkaptam. Voltak végtagfájdalmaim, de azt leginkább a kimerültségre fogtam. Lázam és tüdőfájdalmam egyáltalán nem volt. Fogtam Magam és megcsináltattam először a vérmintából a tesztet ami 15 p után kimutatta, hogy negativ majd ezzel egyidejűleg megcsináltattam a PCR tesztet aminek az eredménye 48h val később érkezett meg és pozitív lett. Azonnal hívtam a népegészségügyi központot, hogy bejelentsem az eredményem! Ez nagyon fontos, mivel a bejelentéstől számít a 2 hét karantén. Na azóta már hívtak a rendőrségről, ami ilyenkor teljesen normális, úgyhogy alkalmanként bejelentkezés nélkül meglátogatnak majd, hogy valóban itthon tartózkodom-e NON-STOP. Alapból azt érzem, hogy engem személy szerint anno egy influenza jobban megviselt, de nyilván mindenki másképp éli meg. Természetesen azonnal jeleztem azoknak, akikkel közvetlenül találkoztam! Ez nagyon fontos és kérik is a népegészségügyisek! KOMMENTBEN FOLYTATOM…⬇️

A post shared by Hódi Pamela (@hodipamela_official) on

Alapból azt érzem, hogy engem személy szerint anno egy influenza jobban megviselt, de nyilván mindenki másképp éli meg. Természetesen azonnal jeleztem azoknak, akikkel közvetlenül találkoztam! Ez nagyon fontos és kérik is a népegészségügyisek!” – írta, majd egy kommentben folytatta.

“Persze minden ismerősöm ( szerencsére nem találkoztam sok emberrel) , azonnal csináltatott tesztet! Nyilván tudjátok azért ez mégis olyan fura érzés… fertőzött vagy! Waaa! Kitől kaphattad el? Teljesen mindegy… Szólj másoknak. Jujjj, mit gondolnak majd? Őszintén. Szerintem azt, hogy de jó fej amiért azonnal szólt basszus. Nem titkolja el, nem veszélyeztet másokat és még példát is mutat.

Gondolj bele! Elmehetsz moziba, szülinapi buliba, külföldre, rendezvényre bárhova maszk nélkül!

Vajon pl a moziban aki melletted ül idegen fog szólni Neked, hogy nem érzi pl a popcorn ízét? Nem fog szólni, mert talán nem is tudja hogy vírusos vagy nem érdekli … Így máris plusz két fertőzött lehet csak azért mert az idegen nem fog előre szólni, hogy lehet elkapod Tőle és nyilván mozi után sem fog felkeresni, hogy közölje vírusos… Egyébként jól vagyok, pihenek és persze megpróbálok tartalmakat gyártani Nektek a napjaimról! Majd élőzzünk egyet skacok! Egy 3 órás jó lenne, hogy teljen a nap.
Vigyázzatok Magatokra!

Maszk-kesztyű-kézmosás!!!!!

– zárta sorait.

Facebook Comments