Sokkoló: koronavírusban hunyt el a Ferencváros labdarúgójának nővére

Sokkoló: koronavírusban hunyt el a Ferencváros labdarúgójának nővére

Sharing is caring!

Megdöbbentő családi tragédiák árnyékában maradt erős, s vette ki a részét a Bajnokok Ligája-csoportkörös Ferencváros sikereiből a csapat ghánai labdarúgója, Abraham Frimpong.

A hátvéd az idei esztendőben elvesztette két nővérét, s a temetésükre sem tudott hazautazni a járványhelyzet miatt. – A lánytestvéreim már csak fentről büszkék rám… Ebben az évben hunytak el, negyvenhárom, illetve negyvenkét évesen. Egyikük koronavírusban, ám a járványhelyzet miatt a temetésükre sem tudtam hazamenni – árulta el az afrikai légiós a bunteto.com-nak.

Belegondolni is szörnyű a focista fájdalmába, akit több ezer kilométer választott el gyászoló szeretteitől, édesapjától, féltestvéreitől. Istenbe vetett hite azonban a legnehezebb időszakokban is erőt adott számára. Elmondása szerint gyakran, napjában többször is imádkozik, s az is előfordul, hogy telefonon beszélget egy ghánai lelkipásztorral.

– Egy cseppet sem remegett meg a hitem. Isten tudja, mi miért történik. Bármilyen csapás is érjen, száz százalékig hiszek benne. Néha nehéz, lelkileg keménynek kell lenni, de a hitem megőrzöm minden körülmények között – mondta Frimpong, aki minden nehézség ellenére a pályán hasznos tagja volt a Ferencvárosnak.

Indirekt/Blikk

Facebook Comments