Sósavval tüntethették el VV Fanni holttestét

Sharing is caring!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya szerint a Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. László siófoki apartmanjában sósavat találtak a nyomozók, amit felhasználhatott a lány holtestének eltüntetéséhez.

Az tudható volt, hogy VV Fanni budapesti albérletéből a gyanúsított B. László siófoki apartmanjába hajtott, és a férfival látták utoljára őt életben. A fiatal nő holtteste három éve nem került elő. Azzal kapcsolatban, hogy a gyilkos hová tüntethette a lány földi maradványait, rengeteg elmélet született már, egyebek mellett az is, hogy a Dunába dobta, de ott sem találták a nyomozók. A férfi siófoki apartmanjában fellelt 25 liter sósav azonban egy újabb lehetőséget vet fel: ezzel a maró anyaggal ugyanis akár el is tüntethette a lány holttestét a férfi.

Fanni édesanyja és ügyvédje számára az, hogy nagy mennyiségű sósavat találtak a vádlott lakásában, teljesen új információ volt.

– Nem hittem a szememnek, amikor az újságban olvastam, hogy hidrogén-kloridot találtak annak a férfinak a lakásán, aki kiolthatta a lányom életét. Ezt nekem soha senki nem mondta, pedig többször is beszéltem az ügy nyomozójával. Bár én a szívem mélyén a mai napig reménykedem benne, hogy a lányom holtteste egyszer előkerül, és méltó búcsút vehetek majd tőle. Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ekkora mennyiségű sósav legyen csak úgy, minden cél nélkül a lakásában. Belegondolni is iszonyú: lehet, hogy ezzel a maró anyaggal tüntette el a lányom testét – mondta a Blikknek Fanni édesanyja, Katalin.

Facebook Comments