Az influenszer az Instagramon jelentette be, hogy másfél év után szakított szerelmével, Dáviddal.

Úgy döntöttünk, hogy nem tudjuk folytatni ezt a kapcsolatot párkapcsolatként– mondta 24 órán át elérhető Instagram sztorijában Kajdi Csaba, aki hozzátette azt is, hogy az exével megpróbálnak ezután is barátok maradni.

Az influenszer és a nála 20 évvel fiatalabb Dávid másfél évig alkottak egy párt. Kajdi a nyilvánosság előtt is felvállalta szerelmét és többek között a Blikk + Győző műroban is mesélt a párkapcsolatáról. A beszélgetés során akkor kiderült, hogy mindkettőjüknek határozott elképzeléseik vannak a kapcsolatukat illetően, és nagyon hűséges. A publikum először tavaly augusztusban találkozhatott a sportos szívtipróval, amikor Cyla közös nyaralásukról mutatott képeket az Instagram-oldalán.

(A legfrissebb hírek itt)

Akkor van értelme egy párkapcsolatnak, ha a két ember több tud lenni együtt, mint egyedül. Ha ez nem így van, akkor lehet, hogy jobban fejlődnek, ha külön vannak” – fogalmazott most a videóban Kajdi.

Annak részleteit nem árulta el, hogy pontosan miért szakítottak, de mint mondta, „voltak problémák”.

Tökéletes a harmónia köztük: Kajdi Csaba engedné, hogy fiatal párja félrelépjen – videó

Tökéletes a harmónia köztük: Kajdi Csaba engedné, hogy fiatal párja félrelépjen – videó

Lehet, láttok még minket együtt úgy, mint barátok, de mint egy pár, már nem leszünk együtt – mondta Kajdi Csaba a rövid videóban, amit az RTL.hu szúrt ki először.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.