Szétalázza a TV2 Curtist: élő adásban kell elnézést kérnie a nézőktől

Sharing is caring!

Nem marad következmények nélkül, hogy Curtis elmulasztotta a Sztárban sztár legutóbbi adását. Bár – versenyen kívül – legközelebb újra fellép a műsorban, ennek vannak feltételei.

Németh Ádám, a Sztárban Sztár senior kreatív producere szerdán reggel beengedte a Mokka nézőit a vasárnapi Curtis-ügy kulisszái mögé és elmondta, hogyan zajlott az nap, amikor a rapper nem jelent meg a műsorban.

„Curtis tette – azt gondolom – példátlan volt. Nem nagyon fordult még ilyen elő a magyar kereskedelmi televíziózás történetében. Ezzel gyakorlatilag szerződést szegett, a TV2 pedig megteszi a megfelelő jogi lépéseket ennek érdekében” –jelentette ki a tévés.

Németh azt is hozzátette, Curtis magyarázatához nem fűzne hozzá semmit, mert személyes ügy, hogy a rapper hogy rendezi ezt a dolgot. A történteket inkább abból a szemszögből közelítené meg, hogy ő maga mit érzett azon a napon.

„Nagyon szomorú és csalódott voltam. Nem az első produkció volt, amiben Curtisszel dolgoztunk, el tudom róla mondani, hogy nagyon tehetséges előadónak tartom és nagyon jó agya van. Mindig minden információt egyből befogadott, beépített és csinálta. Ezért is vagyok szomorú, hogy ezt meglépte. Nyilván máshogy is el lehetett volna ezt a dolgot rendezni, számtalan módja és lehetősége adódott volna rá, ő ezt az utat választotta” – mondta Németh, aki szerint a szavazási statisztikák alapján Curtis nagyon népszerű volt és akár meg is nyerhette volna ezt a műsort.

Németh azt is elmonda, mire számíthatnak a nézők a döntőben: Szabó Ádám, Vastag Csaba és Tóth Andi két produkcióval készül, előadnak eg vadonatúj szólódalt és sztár-duettpartnerek is érkeznek majd hozzájuk – Tóth Andi mellé Kasza Tbi, Vastag Csaba mellé Dolly, Szabó Ádám mellé pedig Tóth Gabi.

A tévés hangsúlyozta, amit Curtis tett, azért megbűnhődik: „Megkapja a megfelelő büntetést, viszont azt kár lenne tőle elvenni, hogy az idei évad sikeréért nagyon sokat tett, nagyon sokat dolgozott, a nézők szerették is, úgyhogy a TV2 úgy döntött, ha Curtis élő adásban bocsánatot kér a nézőktől, a rajongóktól és a Sztárban sztár stábjától, akkor természetesen külön díjazás nélkül, a többi kiesett versenyzővel színpadra léphet egy közös produkcióban”.

Ehhez csak annyit tudunk hozzátenni: ez a minimum, amit a történtek után megérdemel…

Indirekt/Blikk

Facebook Comments