Szívdöglesztő átalakulás: ilyen brutál csinos lett az anyuka, miután letetett a piát – Indirekt.hu

Sharing is caring!

A gyönyörű nő elárulta, hogyan sikerült letennie az alkoholt hét évvel ezelőtt.

Hét évvel ezelőtt döntött úgy a most 47 éves Justine Whitchurch, hogy leteszi az alkoholt. A kétgyermekes ausztrál nő élete legnagyobb kihívásának tartja az egészséges életmódot, de kitartóan küzd, mivel jól tudja, mit művelt magával, mialatt ivott.

– A legtöbb ember számára elképzelhetetlen az alkoholmentes élet, még csak meg sem fontolják a dolgot – nyilatkozta Whitchurch.

Mint mondja, Ausztrália lakossága italos népnek számít: kultúrájuk része az alkoholfogyasztás, ezért teljesen elfogadott annak ténye. A nő szerint nehéznek tűnik kijelenteni, hogy „ma nem iszom”, vagy „soha többé nem iszom”, de ha egyszer sikerül, az mindenképpen megéri.

Whitchurch negyvenévesen hagyott fel az alkoholfogyasztással, miután harmincas évei végének minden napjában szerepet kapott az ivás. A legrosszabb az utolsó fél év volt: egy nap alatt legalább három üveg bort és jó néhány felest fogyasztott el. Az igazi fordulópont az akkor kilencéves kislánya megszólalása után jött:

“Anyu, félek, hogy nem leszel jobban” – mondta könnyes szemmel a nő lánya.

– Akkoriban a májműködésem a normális érték hatvanszorosa volt, a trigliceridszintem olyan magas volt, hogy elképesztően közel álltam egy durva szívrohamhoz, a vérlemezkeszámom pedig olyan alacsony volt, hogy a testem hemzsegett a zúzódásoktól, a hajam pedig erősen hullott – részletezte a nő, majd folytatta: – Odáig jutottam, hogy néhány hónap után az apám sem ismert fel.

Orvosai szerint Whitchurchnek ezzel az életvitellel csupán néhány hónapja volt hátra.

Indirekt/Bors

Facebook Comments