Szörnyű trauma érte a popsztárt: családi drámájáról vallott Császár Előd – Indirekt.hu

Sharing is caring!

Futó kalandból született, állami gondozásba adták, anyját kitagadták – derült ki Császár Elődről, aki elárulta, hogy semmit nem érez az édesanyja iránt.

Császár Előd először meséli el, hogy miután vér szerinti anyja lemondott róla, születése után állami gondozásba került….

Közzétette: Story – 2020. szeptember 9., szerda

Minderről a Storyban mesélt, a lapnak megmutatta azt az asszonyt, akit igazi anyukájának tekint, és szívszorító, eddig sosem hallott történetét is megosztotta az olvasókkal. „Apám huszonöt éves volt, anyám alig tizenhét, amikor találkoztak. Tiszavirág-életű volt a kapcsolatuk, aminek én lettem a következménye. Mivel anyám a születésemkor még nem töltötte be a tizennyolcat, az édesanyja volt a gyámja, akikegyetlenül, egyetlen tollvonással megszabadult tőlem, azaz nemkívánatos unokájától a kórházban, a saját lányát pedig szívtelenül kitagadta. Állami gondozásba kerültem, bár apámban fel sem merült, hogy lemond rólam. Intézkedni kezdett, majd mindent elkövetett, hogy szerető családban nőhessek fel, amit féléves koromra sikerült megoldania. Akkor már együtt élt Gittával, ő lett az anyukám: vállalta, hogy felnevel” – mesélte nevelőanyjáról a zenész, akitől hatéves korában tudta meg, hogy örökbe fogadták.

Facebook Comments