A sarkadi nő hónapokon keresztül hazudott a férfinak, milliókat zsebelt be.

Tavaly februárban kezdődött egy vésztői férfi és egy sarkadi nő internetes románca. A 34 éves férfi egy internetes társkeresőn ismerte meg a 22 éves nőt, ő írt neki először. A nő rendre válaszolt is neki, és élete kálváriájával kezdte fűzni a férfit.

(A legfrissebb hírek itt)

A nő elpanaszolta neki, hogy válófélben van, várandós és nincs pénze. Fotókat küldött magáról, majd különböző összegeket kért kölcsön a férfitől. Azt mondta neki, hogy ha eladják a volt férjével közös házukat, akkor megadja a tartozását és együtt új életet kezdenek. A férfi hitt neki, de a kölcsönöket újabba követték, mígnem a nő ügyvédi munkadíjra is kért tőle pénzt. Ekkor már gyanús lett a férfinak leendő párja, fel akarta hívni az ügyvédet, hogy megkérdezze, miért nem halad az adásvétel. A nő ekkor is hazudott: élettársa édesanyjának a telefonszámát adta meg neki, a 43 éves nő pedig ügyvédnek tettetve magát fel is vette a csörrenő telefont. Végül egy bankszámlaszámmal is segített, arra tizenegyszer utalt a becsapott férfi.

A rendőrség az ügyben elrendelt nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a 22 éves sarkadi nő, valamint élettársa édesanyja ellen csalás bűntett miatt vádemelést javasol. A Szeghalmi Rendőrkapitányság az ügy iratait 2022. január 6-án továbbította az ügyészségre – írta a police.hu közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.