Bence és élete szerelme már a babakelengye darabjait nézegették, de a sors – egy tragédia révén – közbeszólt.

A Blikk is megírta, hogy augusztus utolsó napján egy 26 éves, a hatodik hónapban járó terhes nő olyan súlyos balesetet szenvedett a 4805-ös úton Debrecen felé, hogy az autó szinte kettészakadt, a motortere pedig félig eltűnt. Bár az orvosok sokáig küzdöttek Anita életéért, ő végül a kórházban elhunyt.

(A legfrissebb hírek itt)

Bors most megtudta, hogy Anita útközben a férjével, Bencével beszélgetett telefonon kihangosítón keresztül. A párbeszéd kifejezetten jó hangulatban telt, ám az egyik pillanatban hirtelen megszakadt.

Még hallottam a feleségem sikítozását, majd a csörömpölést. Azután azt hittem, Anita letette a telefont, ezért többször is megpróbáltam visszahívni, de már nem sikerült

– mesélte a fájdalomtól meggyötört férj

– Vártuk a gyermekünket. Azt már tudtuk, hogy fiú lesz, de még nem választottuk ki a nevét – nyilatkozta Bence, aki további kérdésekre nem kívánt válaszolni.https://pulsembed.eu/p2em/hrsBNAjOH/

A 6. hónapban járó kismama a lakóhelyéről igyekezett Hajdúszováton keresztül, a 4805-ös úton Debrecen felé, valószínűleg terhesvizsgálatra. Anita a széles körben halálútnak is nevezett úton egy kanyar után megpördült, majd átcsúszott a másik sávba, ahol összeütközött egy másik személygépkocsival, ami egy fának csapódva tört totálkárosra.

A házaspár egy Hajdú-Bihar megyei településen élt, ahol most egy emberként gyászolják a mindig mosolygós kismamát és a meg nem született kisfiút.

– Már elkezdték nézegetni a babakelengye kellékeit, miközben Anita lelkiismeretesen járt a terhesgondozásra. Abban biztos vagyok, hogy csodálatos szülők lettek volna – nyilatkozta Anitáék egyik barátja.

via blikk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.