Telitalálat az ötöslottón: 3,9 milliárdot nyert valaki ezekkel a számokkal

Sharing is caring!

Magyarország kedvenc lottójátéka 21 hét halmozódás után ismét milliárdossá tett egy szerencsés játékost – írta a Szerencsejáték Zrt. a szombat esti ötös lottó számsorsolás után az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 51. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Nyerőszámok:2 (kettő)

19 (tizenkilenc)

27 (huszonhét)

29 (huszonkilenc)

86 (nyolcvanhat)

Nyeremények:

5 találatos szelvény 1 darab, nyereménye 3.959.964.415 forint;

4 találatos szelvény 66 darab, nyereményük egyenként 934.325 forint;

3 találatos szelvény 5254 darab, nyereményük egyenként 12.640 forint;

2 találatos szelvény 122.711 darab, nyereményük egyenként 1410 forint;

Joker: 322250

Az 1 darab Joker-telitalálatra 126.974.440 forintot fizetnek.

A telitalálatos szelvény tulajdonosának a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél.

A 100 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható. A szerencsés játékos telefonon történő jelentkezése során a lottótársaság feddhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán – írták.

A közlemény szerint “ezután kerülhet sor a legszigorúbb egészségügyi protokollok betartása mellett a személyes találkozásra, melynek keretében leadásra kerül az eredeti szelvény, és megvizsgálják annak érvényességét. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás. A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik” – olvasható a közleményben.

Nemrég egyébként a hatoslottón is volt telitalálat, akkor valaki 1,3 milliárddal lett gazdagabb:

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük