Teljes a hírzárlat: legközelebbi barátai sem tudnak semmit a beteg Sas Józsefről

Sharing is caring!

Teljes a hírzárlat Sas Józseffel kapcsolatban, még a legközelebbi barátok sem tudnak semmit a tavaly agyvérzést szenvedő kabarékirályról.

Továbbra is nagy a csend Sas József állapota körül! A kabarékirály hogyléte felől szerettei régóta hallgatnak, hosszú hónapok óta nem lehetett hallani arról, hogy a kabarékirály felépülése hogyan halad agyvérzését követően. Mint kiderült, a közeli barátok sem hallottak róla jó ideje.

– Sajnos én sem tudok semmit Jóskáról hónapok óta. Az elmúlt időszakban hiába telefonáltam, nem tudtam beszélni a családdal. Bevallom, aggódom, de biztos vagyok benne, hogy ezt a döntést csak azért hozták meg, hogy Jóska a legnagyobb nyugalomban tudjon gyógyulni. Nincsenek könnyű helyzetben, hiszen itt ez a vírus is… Mi barátként csak annyit tehetünk, hogy várunk – fogalmazott a Ripostnak Sas József egyik közeli barátja, aki a neve elhallgatását kérte.

Mint ismert, az érdemes és kiváló művész a tavaly év elején kapott kétoldali agyvérzést thaiföldi nyaralása során, ahonnan márciusban szállították haza. Négy hónapnyi kezelés után a saját felelősségére elhagyta a kórházat, s azóta az otthonában lábadozik. Sas József gyógyulásához különleges ágy, állandó felügyelet, házi beteggondozó is szükségeltetik. Legutóbb a Família Kft. egykori sztárja, Baranyi László szolgált jó hírekkel: mint elmondta, a 81 éves kabarékirály ugyan gyenge, de küzd tovább, sőt, már egy új kabaréműsoron dolgozik.

Indirekt/Blikk

Facebook Comments