Tévedésből lett luxusfeleség Polgár Tünde

Sharing is caring!

Megdöbbentő titkot árult el a luxusfeleségként ismert Polgár Tünde a férjével való kapcsolatáról a Life TV Bréking című műsorának hétfői adásában.

Polgár Tünde korábban az RTL Klub egyik műsorának riportere volt, egy gazdasági témájú anyagot készített, így találkozott későbbi férjével, Árpival. Tünde akkor azt hitte, mély benyomást tett a férfira, ám amikor fél évvel később ismét találkoztak, kiderült, hogy jövendőbelijének fogalma sincs róla, ki az a törékeny szőke lány – írja a Bors.

– Az interjú után fél évvel összefutottunk egy celebeknek és üzletembereknek rendezett autóversenyen, ahol volt hetven férfi és hét nő. Este a lányokkal úgy gondoltuk, hogy mindenkit felkérünk táncolni, hogy ne legyen olyan döglött a buli. Gondoltam, az Árpit ismerem, odamegyek hozzá és felkérem, ám mint ki­derült, ő nem emlékezett rám – mesélte Tünde. – De ott fel­keltettem az érdeklődését, mert azt hitte, ki akarok kezdeni ve­le, és így kezdett el végül ő ud­varolni– folytatta Tünde, aki aztán persze hagyta magát, a félreértésből pedig hatalmas szerelem lett.

Facebook Comments