Tombol a cicaharc: lopással vádolja három lány Kárpáti Rebekát – Indirekt.hu

Sharing is caring!

Rebeka nemrég adta ki saját ruhakollekcióját, elmondása szerint a márka minden darabját maga tervezte. Nevetséges, hogy támadói pont az ellenkezőjét állítják.

Balra, Rebekán a korábbi kollekció egy darabja, amely mutat hasonló jegyeket Kárpáti saját márkájának egyik ruhájával

Az egyik lány pár nappal a kollekció bemutatása után azzal vádolta Rebekát, hogy lekoppintotta az ő nevével fémjelzett korábbi ruhákat. A támadáshoz két másik lány is csatlakozott. Kárpáti Rebeka a közösségi oldalára töltött fel videókat a rajongóinak, hogy tisztázza, nem lopta az ötleteket – írta a Blikk.

– Általában távol áll tőlem, hogy felvegyem a kesztyűt hasonló helyzetekben, de a saját kollekciómnál más a helyzet. A márkám egy csapatmunka eredménye és nem csak nekem, de a teljes csapatom számára volt sértő és meglepő a vád. Nem csak a konkrét ruhákat, de az egész márkát a nulláról álmodtam és valósítottam meg, egy elképesztően tehetséges társaság segítségével. Az, hogy van átfedés a másik márkával, természetes, hiszen pont az ő felkérésükre osztottam meg velük saját, több éve kialakult stílusjegyeimet tartalmazó ötleteimet és terveimet, ami alapján ők elkészítették a közös kapszulakollekciót a nevem alatt.

– Sem emberileg, sem szakmailag nem volt előremutató az együttműködés számomra, amiért egy idő után abbahagytam a közös munkát, ennek egészen eddig hangot nem adva. Érdekes, hogy pályafutásom alatt csak azzal az egy márkával nem sikerült megtalálnunk a közös hangot, amelyikkel most is konfliktus van – mondta a műsorvezető.

Facebook Comments