Felrobbantotta a netet Tóth Andi és Marics Peti szerelmes videója, a jelek szerint a fiatalok egy párt alkotnak és nagyon boldognak tűnnek egymás mellett.

Tóth Andi újra szerelmes, a Valmar egyik tagjával, Marics Petivel jött össze. Egy romantikus videóval tudatták határtalan boldogságukat, látszik, hogy meg vannak őrülve egymásért. A két énekes középső ujjuk felmutatásával tudatta a rosszindulatú követőkkel, hogy ők bizony egyáltalán nem törődnek a negatív kritikákkal.

Andi valószínűleg mindig fel van készülve arra, hogy támadni fogják a rajongók. A fiatal lánnyal olykor megesik, hogy sajátos módon nyilvánul meg, azonban most nagy meglepetésére a követők vele együtt örültek az új párkapcsolatának. Az énekesnő meg is köszönte nekik a kedves szavakat, 24 órán át elérhető Instagram- sztoriban fogalmazta meg gondolatait:

Wow! Minden sz*rra fel voltam már készülve, ahogy általában. De arra nem, hogy az én követőim ilyen kibaszott cukik és jóindulatúak legyenek. Köszönöm a kedves szavakat srácok és, hogy csíptek úgy, ahogy vagyok. Többi le van szarva!

– fejtette ki az énekesnő, aki valószínűleg meglepődött azon, hogy ezúttal pozitívan álltak hozzá a követők.

Összejött Tóth Andi és Marics Peti: szerelmes csókkal és a középső ujjukat felmutatva üzentek a kritikusoknak – videó

Marics Peti is közzé tett egy újabb közös tartalmat: egy korábbi Sztárban sztár idején készült videót osztott meg egy napig elérhető Instagram-történetében. Már akkor is jól látszott, hogy a kapcsolatukból, valószínűleg több lesz, mint barátság. Az új sztárpár a Tv2 átalakuló műsorában adott elő egy csodás produkciót, ahol a rajongókon kívül Kiss Ramónának is feltűnt, hogy alakul valami.

A műsor alatt sokaknak feltűnt, hogy alakul köztük valami/ Fotó: Pozsonyi ZitaA műsor alatt sokaknak feltűnt, hogy alakul köztük valami /Fotó: Pozsonyi Zita

Peti azonban már nem volt olyan szerencsés, mint újdonsült barátnője, az ő rajongói nem fogadták hatalmas lelkesedéssel azt, hogy bálványozott sztárjuk nem erősíti többé a szinglik táborát. Az énekes meg is kérte őket arra, hogy fogják vissza az indulatokat.

“Akik ilyen összeesküvés csoportokban szertartásokat szerveznek, vagdosság magukat, fenyegetőznek és társai, kicsit nyugodjanak már le! Beszélgessenek el az anyukájukkal az élet nagy dolgairól, mert ez kezd kicsit beteg lenni!” – írta Marics Peti Instagram oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.