Régi álma vált valóra Tóth Andinak: Ford Mustang márkanagykövet lett, és egy igazi, amerikai benzinfalót hajthat a következő hónapokban.

A 22 éves énekesnő évek óta arra vágyott, hogy a gépszörnnyel falja a kilométereket, ami most megadatott számára. Elégedett, noha tudja, hogy az álomautót korábban rommá törték.

„Egészen pici kislány korom óta válaszolom azt az embereknek, ha kérdezik, hogy nekem egy Mustangom lesz. 8 évesen, 15 évesen, 22 évesen. Próbáltak már lebeszélni, pro és kontrákat dobálni, de a Mustang nekem egy életérzés. Annyira hittem benne, hogy egész egyszerűen bevonzottam. 2022 elhozta nekem ezt az ajándékot, és nem is lehetnék hálásabb. Annyit még, hogy: Megmondtam, de ti nem hittétek” – írta a közösségi oldalán Andi, aki egy pillanatig sem foglalkozik azzal, hogy a verda, amelyet tulajdonképpen az Európa-bajnok úszótól, Verrasztó Dávidtól örökölt, balesetes, felújított járgány.

A Litvániából behozott törött autót felújították, majd augusztusban egy hónapig Verrasztó Dávid hajtotta

Mint korábban megírtuk, az impozáns, zöldre fóliázott, eredetileg fekete Ford Mustangra bő két éve még egy totálkáros autókkal foglalkozó amerikai oldalon lehetett licitálni, és 800 dollárért (kb. 240 ezer Ft) kelt el. Tavalyelőtt litván rendszámmal került hazánkba, a műszerek szerint közel 100 ezer futott kilométerrel kevesebbel, mint amennyit a tengerentúli oldalon feltüntettek. A Mr. Mustang révén korábban egy hónapig Verrasztó hajtott a gépet, ami most Andihoz került, akit a gratulálók mellett többen is „megtaláltak” a közösségi oldalán.

Múlt nyáron az úszó Európa-bajnok Verrasztó Dávid hajtotta egy hónapig a gépet, őt sem zavarta a kocsi balesetes előélete /Fotó: Instagram

„Ezek törött autók, a legtöbbje kifejezetten veszélyes sérüléseket szenvedett” – írta az egyik rajongója, akinek Andi válaszolt is:

„Én is. Összeillünk” – vágott vissza az énekesnő, utalva ezzel korábbi megpróbáltatásaira és mindennapi harcaira.

Kerestük az énekesnőt, meséljen a kocsiról, ám nem akart nyilatkozni, az autókereskedés vezetője azonban megerősítette: Andi valóban azt az autót kapta meg, ami korábban Verrasztónál járt, és amit egykoron alaposan összetörtek.

– Ezeknél a nagy teljesítményű, hátsó kerekes sportautóknál előfordul, hogy összetörik őket. Ritka, amelyiket nem csapták még oda. Mutassanak egyet, ami nem volt törve, megveszem! Ebbe is nyugodt lelkiismerettel ültetem be Andit vagy bárkit – jelentette ki István, a Mr. Mustang tulajdonosa, aki nem félti a mindössze 22 éves énekesnőt az erős kocsitól. – Ha összetöri, ott a casco. Kibírja a cég, bárkivel előfordulhat baleset. Ez egy hatalmas amerikai autó, nagy kasztni, nagy motor, épségben szállna ki, más márkánál jobban aggódnék emiatt.

A cégvezető elárulta, Andival féléves szerződést kötöttek, de kilátásba helyezték a hosszútávú közös munkát: az énekesnő például a kocsi kabrió verziójába ülne be nyáron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.