Tóth Tímea, a Ferencváros és az osztrák Hypo korábbi magyar válogatott átlövője kigyógyult a rákból.

Rákot diagnosztizáltak Tóth Tímeánál, a magyar kéziválogatott korábbi átlövőjénélA korábbi kiváló válogatott kézilabdázó arra hívta föl a figyelmet, hogy nem szégyen ilyenkor segítséget kérni.

A korábbi kiváló kézilabdázónál 2021 februárjában diagnosztizáltak mellrákot, amelyről csak jóval később számolt be. A pénteki bejegyzésében azonban jó híreket osztott meg, ugyanis december 14-én megkapta az utolsó kemoterápiás kezelését is és gyógyultnak nyilvánította magát.

„Hosszú és rögös utat jártam be, volt benne minden, fájdalom, félelem, csalódottság, szomorúság, düh, harag, rosszullét, gyengeség, megértés, szeretet, elfogadás és rengeteg munka, saját magamon… Ezúton szeretném mindenkinek megköszönni a támogatását, szeretetét, szakmai munkáját!!! Hálás vagyok mindenkinek! Kiemelni a férjemen és a családomon kívül nem fogok senkit, mert biztos kimaradna valaki! Hála és köszönet mindenért!

Én ezennel gyógyultnak nyilvánítom magam! Persze lesz még műtétem és van gyógyszeres kezelésem 5 évig, lesznek kontroll vizsgálatok mellyel együtt kell élnem életem végéig, de megteszek mindent, hogy az életem ne a betegségről szóljon

– közölte Tóth Tímea.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.