Tóth Vera: „Akkor éreztem először, hogy én is szép vagyok, én is jó nő lehetek”

Már tizenhat éve annak, hogy Tóth Vera megnyerte a Megasztárt, és azóta ismeri a nevét az ország. Az énekesnő reflektorfényben éli az életét, ami sokszor nem könnyű, idővel azonban megtanulta kezelni a helyzetet és kiélvezni ennek előnyeit. A Story magazinnak most ezért mondott igent.
Tóth Vera igent mondott a Story kapányára
„Szóval… Ha pár évvel ezelőtt azt mondja nekem valaki, hogy egy hetilap kampányarcaként fogok megjelenni, valószínűleg jót nevetek rajta. Az elmúlt időszakban a Storyval való közös munkáink nagyon jó hangulatban teltek. Akinek a nevét sokan ismerik, az sok bántásnak, téves írásnak van kitéve és ezt ki lehet most már kerülni. A Story csapata együttműködik. Nem az a céljuk, hogy bulvárként kellemetlen helyzetbe hozzanak, hanem az, hogy úgy beszélhessek a magánéletemről, hogy közben senki nem sérül és szóról szóra minden úgy jelenik meg, ahogy megbeszéltük” – mesélte mosolyogva Tóth Vera, aki az Instagram-oldalán még ennyit írt:
„Ezért leszek szívesen Storyban a jövőben és ezért vállaltam ezt a kampányt is. Támogatom ezt a hozzá(m)állást.”
Az énekesnő az elmúlt évben mesélt a magazinnak a magánéletéről, új párjáról, és persze arról, hogy a fogyásának nagy szerepe van abban, mennyire másképpen látja a dolgokat. Miközben a kampány során sztorizgatott Tóth Vera, felidézte azt a pillanatot, ami sok erőt adott neki:
„Emlékszem, akkor éreztem először, hogy én is szép vagyok, én is jó nő lehetek.”
Hogy mi is ez a pillanat, az a vidóból kiderül:

Mi a véleménye a témáról?