Tragédia: öngyilkos lett a 13 gyereket szülő édesanya

Sharing is caring!

Egy otthonához közeli erdőben holtan találták Mandy Gardnert, akit szerte a világon a TLC tévécsatorna Rendkívüli terhességek című műsorában ismerhettek meg a nézők.

A 43 éves nőnek két éve született meg a 13. gyereke és saját magát család- és babafüggőnek tartotta.

A boncolás szerint Gardner halálát fulladás okozta, vagyis magát felakasztva követett el öngyilkosságot. A nő holttestére április 7-én bukkantak rá, de a koronavírus-járvány miatt végső búcsúztatójára csak június 15-én kerülhetett sor.

Mandy és férje, Nathan még 2016-ban szerepelt a népszerű tévéműsorban, amikor éppen a 12. közös gyermekük érkezésére készültek. Akkor arról beszéltek, hogy már nem szeretnének több utódot, két évvel ezelőtt azonban mégis megérkezett hozzájuk a 13. családtag. Az asszony a műsorban sem rejtette véka alá, hogy sokszor rendkívül nagy gondot okozott számára a család egyben tartása, ugyanakkor azt az érzést, amikor egy gyermeke születik, semmihez sem tudta hasonlítani.

– Van amikor teljes a káosz. A kutyák körbe-körbe szaladgálnak, a gyerekek kergetik a kutyákat, a felnőttek pedig a gyerekeket, akik a kutyák után szaladgálnak – mondta akkor az asszony, aki magát bébifüggőnek titulálta.

Mandyt öt nappal halála előtt látták utoljára, de arról egyelőre nincs információ, hogy a családanya miért döntött úgy, hogy eldobja magától az életét és magára hagyja férjét, illetve 13 gyermekét, akikre egytől-egyig nagyon büszke volt. Ugyanakkor az kiderült, hogy a halála előtti időszakban a nő depresszióval küszködött és többször is arról beszélt, hogy kárt akar tenni saját magában.

Indirekt/Bors

Facebook Comments