„Tudjuk, honnan jöttünk, milyen mélyszegénységben élni” – Így van a járványhelyzettel a Bódi család

„Tudjuk, honnan jöttünk, milyen mélyszegénységben élni” – Így van a járványhelyzettel a Bódi család

Sharing is caring!

Bódi Guszti és Margó nagyon jól tudják, hogy milyen mélyszegénységben élni, ezért próbáltak minél kevesebbet költekezni a járvány idején. Elmondásuk szerint elég jól alkalmazkodtak a járványhelyzethez.

A Bódi család is kénytelen volt behúzni a féket a költekezés terén, ugyanis a járványhelyzet miatt nekik is le kellett mondani sok-sok fellépést.

(A legfrissebb hírek itt)

– Nem értem azokat, akik azt mondják, alig maradt lehetőségük. Azoknak, akik évek, évtizedek óta ebben a szakmában dolgoznak, kell hogy legyen egy biztos anyagi tartalékuk. Mi erre törekszünk Margóval, mert tudjuk, honnan jöttünk, milyen mélyszegénységben élni. Ez az időszak inkább a spórolásról szólt, mint a költekezésről – mondta Guszti.

– Galambos Lajost és Körmendi Tamást is felhívtuk Margóval, hogy megköszönjük neki, hogy itt tarthatunk. Meglepődtek, pedig szerintem nincs ebben semmi meglepő. Ha ők nem lennének, mi sem tartanánk ezen a szinten” – tette hozzá az énekes.

Bódiék úgy vannak vele, hogy remekül kezelik a jelenlegi helyzetet, és a család az, ami a legjobban megerősíti őket ezekben az időkben.

– Minket a tradíciók összetartanak. Mindenki tudja, mi a dolga, törődünk egymással, figyelmesek vagyunk. Margó főz, mos takarít, és csodálatosan neveli a gyerekeket, unokákat. Mellette pedig nagyszerű előadóművész. Én viszem a férfi dolgát, és nem utolsó sorban nincsenek egymás iránt elvárásaink. Ha kimaradok a srácokkal, akkor sem fogad itthon egy sárkány. Ő pedig nem igényli, hogy a barátnőkkel egy kávézóban ücsörögjön. Egy szóval nem akar több lenni nálam. Nincs versengés, hogy legyőzzük egymást – mesélte Bódi Guszti.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük