Tűzoltók szabadították ki Vasvári Vivient és kisfiát: sokak rémálma történt meg a családdal

Tűzoltók szabadították ki Vasvári Vivient és kisfiát: sokak rémálma történt meg a családdal

Sharing is caring!

Sokak rémálma történt meg Vasvári Viviennel (30). Borzalmas másfél órán van túl a modell, aki kétéves kisfiával, Edwarddal és párjával, Zsigmonddal beszorult egy lakópark meghibásodó, elakadt liftjébe. Idegőrlő volt a várakozás, nyomták a vészcsengőt és hívták a karbantartókat is, végül a tűzoltók tudták kiszabadítani őket.

Mindenki ezt nézi most!

  • Csak annyit mondott, baj van: az élő adást megszakítva rohant síró gyermekéhez a Fókusz műsorvezetője

  • „Súlyos fegyelmi vétséget követett el” – A karantén megszegése miatt rúgta ki a Puskás a focistát

A legfrissebb hírek itt

„Beszálltunk a liftbe, hogy lemenjünk a garázsba. Bezáródott az ajtó, majd miután elindult lefelé, hirtelen megállt és úgy maradt. Nagyon rémes érzés volt. Szerencsére vittünk magunkkal telefont és még térerő is volt, hiszen a liftekben ez ritkán fordul elő. Nem tudom, hogy ha például nincs nálunk mobil és mondjuk nem működik a vészcsengő a liftben, akkor mihez kezdtünk volna”

– mondta a Blikknek Vasvári Vivien, akik megpróbáltak mindent, hogy kiszabaduljanak a lift fogságából.

„Először megnyomtuk a vészcsengőt, majd hívtuk a liftkarbantartókat. Végül a párom riasztotta a tűzoltókat, akik sikeresen kimentettek minket. Mivel hétvége volt, ráadásul délután, ők értek ki a leghamarabb. Edwardka eléggé megijedt attól, hogy beragadtunk a liftbe. Folyamatosan mondogatta nekem, hogy fél, de nem sírt, inkább talán izgatott lehetett”

– mesélte a kétgyermekes üzletasszony, aki a veszteglés alatt végig próbálta nyugtatni kisfiát.

Persze – érthetően –, Edwardka csak akkor nyugodott meg, amikor megtudta, hogy a tűzoltók hamarosan megérkeznek és végre élőben is találkozhat kedvenc hőseivel.

A kisfiam nagyon szereti a tűzoltókat, így mérhetetlen volt a boldogsága, amikor végre kinyílt az ajtó és meglátta az egyenruhás bácsikat. Egyszerűen rajong a tűzoltókért és az autóikért. Végül szerencsésen megúsztuk ezt a kalandot

– jegyezte meg Vivien.

Mivel a lift alig egy métert ment csak lefelé, amikor elakadt, így a tűzoltóknak könnyű dolguk volt a mentésnél. Miután szakszerűen szétfeszítették az ajtót nekünk már csak ki kellett lépnünk arra az emeletre, ahonnan eredetileg elindultak. Természetesen a kisfiú kérésére közös fénykép is készült a megmentőkkel, akiket boldogan ölelt át Edwardka az eset után.

Vasvári Vivien párjával Zsigmonddal és kisfiával Edwarddal ragadt be a liftbe a Tűzoltók mentették ki őket/Foto: Vasvári Vivien

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük