Kecskemét — Kivirult Eszenyi Enikő! A színésznő sugárzik a boldogságtól, úgy tűnik, jót tett neki a környezetváltozás és a vidéki élet. A volt beosztottjai közül többek által agresszor zsarnoknak tartott direktorból a kollégák kedvence lett.

A Vígszínháztól tavaly botrányos körülmények között távozó egykori igazgató Kecskeméten kezdett új életet, ott rendezi ugyanis a Cirkuszhercegnő előadást.

A közösségi oldalain közzétett bejegyzésekből kiderül, Eszenyi Enikő ugyanis nemcsak a színházban és ideig­lenes otthonában tölti az idejét, hanem rendszeresen edzeni jár. Sőt, jelentkezett már be fotókiállításról és mesélt arról is, hogy előző nap egy koncerten mulatott. Remekül érzi magát az új környezetben.

„Itt, Kecskeméten nagyon jó csapat van, nagyon örülök, hogy itt vagyok” – árulta el a színésznő, aki tavalyi botrányos távozása után hosszú hónapokig nem hallatott magáról, önkéntes száműzetésbe vonult szülővárosába, Csengerre. Úgy tűnt, agresszív viselkedése miatt senki nem akar majd vele dolgozni. A szakember aztán szépen lassan, apró lépésekkel elkezdte újra felépíteni magát, és ahogy a környezetéből hallani, nem csak a kinézetét változtatta meg. Eszenyi Enikő egy ideje ugyanis kék frizurát hord, de ez mintha a személyiségét is megváltoztatta volna.

– Mindenkivel nagyon kedves, szinte cuki, mindenkinek odaszól egy-egy dicsérő, kedves szót, akárhol jár, mindig nagyon mosolyog. Persze ez betudható annak is, hogy a balhé után kínosan kell ügyelnie arra, hogy ne vádolják meg megint azzal, hogy valakivel csúnyán viselkedik – árulta el egy a Kecskeméti Katona József Színházban dolgozó bennfentes. – Szerintem az is jót tesz neki, hogy rendszeresen sportol. Ugyanis ha a próbák és a programjai között akad egy kis ideje, akkor a színház közelében lévő edzőterembe jár, ahol egy személyi tréner segítségével tartja karban a testét. Így a feszültséget is ki lehet adni.

„Ma tényleg kell súlyoznom, mert a telefont tudni kell tartanom felfelé és minél messzebbre, hogy ne legyen csúnya a fejem tőle” – nevetett egy nemrég az oldalára kikerült videójában Eszenyi, aki megmutatta az edzőjét, Ferit is, akihez hetente többször jár edzeni.

A színész-rendező egyébként nagyon óvatos, ugyan megkapta már mindhárom oltását, továbbra is vigyáz arra, nehogy elkapja a koronavírust.https://0fe3991d87b7911d4c21ab56a5cddb43.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

– Nagy a produkció, az előadásban is sokan vagyunk, tíztagú a kórus, tizenkét tagú a tánckar, és ott vannak még a színészek és persze a zenészek, a segítők, a korrepetitorok. Én már három maszkban szoktam rendezni, kettőben, ha már nem bírom. Igyekszünk mindent megtenni, hogy tudjuk folytatni a produkciót – mesélte a rendezőnő, aki január hetedikéig lesz Kecskeméten, ám egyelőre azt nem tudni, vajon mikor térhet vissza a budapesti színházi életbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.