Újabb maflást kap a TV2 sztárja a feleségétől, ha Demcsák Zsuzsával flörtöl – Indirekt.hu

Sharing is caring!

Az, hogy Gáspár Zsolti műsorvezető lesz a TV2 szuperprodukciójában, önmagában szenzáció. De az, hogy a társa Demcsák Zsuzsa lesz, szürreálisnak tűnik.

Pedig a hír igaz, ők ketten lesznek a Farm VIP című reality show műsorvezetői. A műsorban tanyasi körülmények közt kell helytállnia a hazai sztárvilág legismertebb arcainak, próbára téve ezzel rátermettségüket és ügyességüket. A sikergyanús műsor szereplői még nem ismertek, ám kiderült, a Life TV műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti irányítják a játékot.

A páros már a legutóbbi Ázsia Expressz óta jó barátságot ápol egymással, ám ennek Zsolt neje már kevésbé örül. Ahogy az egzotikus kaland nézői emlékezhetnek: Zsolti igazán pikáns megjegyezést tett a csinos műsorvezető hátsó felére a műsorban, egészen pontosan azt mondta: Cukor bulád van!

A bókot Zsolti neje, Filoména nem igazán értékelte, vagyis de: egy hatalmas pofonnal.

– Először kaptam egy nagy sallert, amitől előrebuktam, aztán kitett a házból. Azt mondta, most jó darabig nem léphetem át a ház küszöbét, gondolkozzak el magamon, és azzal együtt kidobott a birkaólba. Előfordul, hogy az állatok között, az istállóban alszom. De végül is nincs bajom ezzel. Nagyon szeretem az állatokat, főleg a kis Bécit, a koromfekete birkát, akinek minden búmat, bajomat elmesélem. Ő a lelki társam már 14 éve – magyarázta Zsolti ta­valy a Life Tv-n.

Facebook Comments