A Váci úti hajnali tragédia után, amelyben egy nő életét vesztette, miután a korlát meglazult és emiatt a mélybe zuhant, most minden lakónak megtiltották, hogy használják az erkélyeket.+

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, szerdán hajnalban Budapest XIII. kerületében, egy Váci úti társasház harmadik emeletéről lezuhant egy nő, miután kiszakadt az erkély korlátja. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Amikor a Blikk szerda délelőtt a helyszínre érkezett, a rendőrök és tűzoltók még ott tartózkodtak. Többen az utcát sepregették és takarították a romokat.

Az RTL Klub információi szerint a lépcsőházban, ahol a tragédia történt, papírokat ragasztottak ki, amelyeken a következőkről tájékoztatták a lakókat:

A hajnalban történt tragédia miatt csütörtök délelőtt megvizsgálják az összes erkélyt, amiket addig tilos használni.

Értesüléseink szerint a harmadik emeleti lakásban, ahol a tragédia történt, egy baráti összejövetelt tartottak. Információnk szerint egy 53 éves nő vesztette életét, amikor nekidőlt az erkély oldalfalának. A lakásban egyébként egy 28 éves férfi él albérletben, az áldozat pedig nála lehetett vendégségben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.