Újra lebukott M. Richárd: bár örökre bevonták a jogsiját, mégis vezetett

Sharing is caring!

Ismét lebukott a Dózsa György úti baleset okozója, akinek nincs jogosítványa, de néhány napja Angyalföldön elkapták egy Mercedes volánja mögött.

M. Richárd újabb húzására a Bors egyik olvasója hívta fel a figyelmet, aki múlt szerdán este szemtanúja volt annak, ahogyan férfit rendőri intézkedés alá vonják a Váci úton. Mint mondta: a férfi egy német rendszámú Mercedesből szállt ki, igazoltatás után pedig lezárta a kocsiját, majd gyalog elhagyta a helyszínt.

Nem is hittem a szememnek, amikor megláttam. Elképesztőnek tartom, hogy ez megtörténhetett, ezt megengedi magának – értetlenkedett az olvasó. A Bors megkereste ez ügyben a rendőrséget is.

fotó: m1/Híradó

– Október 7-én 22 óra 30 perckor közúti ellenőrzés során igazoltattak egy 43 éves férfit, aki azt mondta a rendőröknek, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, amit a rendőrök leellenőriztek, és kiderült, hogy a férfi ellen bírósági eljárás van folyamatban, amelynek jogerős ítéletéig bevonták a vezetői engedélyét – válaszolta a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Facebook Comments