Budapest felé már a reggeli órákban akadozik a haladás.

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Gödöllő térségében a terelőelemeket javítják. A 28-as és a 22-es km között sávelhúzásos terelésben lehet autózni. A belső sávot lezárták, a forgalom a külső és a leállósávon halad. A reggeli erős forgalom miatt Bag és Gödöllő között telítettek a sávok, de az autópálya bevezető szakaszán is akadozik a haladás.

,

Sokan haladnak a főváros felé vezető főbb útvonalakon is. A 10-es főúton Solymártól befelé, a 11-es főúton Szentendrénél, a 31-es főúton Sülysáp térségében, valamint az 51-es főúton, Dunaharaszti térségében araszolnak a járművek.

A Dunántúl déli részén, illetve Pest és Nógrád megyében heves esőzések lassítják a közlekedést. A megváltozott út- és látási viszonyok miatt vezessenek óvatosabban.

10-es főúton, Pilisvörösvár átkelési szakaszán burkolatot javítanak. A Budai úton, a Kodály Zoltán utca és az Attila utca között félpályás lezárás mellett dolgoznak. Az érintett szakaszon várakozási tilalmat vezettek be. A személyautóval közlekedők a Pilisszentiván–Solymár útvonalon kerülhetik el a kritikus szakaszt.

31-es főúton, Mende és Sülysáp között felújítják a burkolatot. A 34-es km-től a 45-ös km-ig több szakaszon a fél útpályát lezárták.

81-es főúton, a bodajki elágazás közelében, burkolatfelújítási munkákat végeznek. A 21-es és a 22-es km között félpályás korlátozás mellett dolgoznak, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A 406-os főúton, Abony elkerülő szakaszán aszfaltoznak. A 3-as km-nél félpályás lezárás mellett dolgoznak – írja az Útinform.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.