Vadon Jani beszállt az Instagramba: döbbenetes fotóval sokkolja a követőit – Így még sosem látta a műsorvezetőt!

Vadon Jani október 2-án hódította meg az Instagramot, amikor is két rádiós műsorvezetőtársa Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri rávették, hogy indítsa el saját közösségi oldalát.

Sokak érdeklődését felkeltette Jani profilja – nem meglepő, hogy rövid idő alatt rengeteg követőre tett szert. Igaz nem sikerült befagyasztania a közösségi portált, mint Jennifer Anistonnak, de az látszik, hogy mindent megpróbál bevetni ennek érdekében.

Legutóbb például nosztalgiaként egy olyan fényképet töltött fel magáról, amin még dús, vállig érő hajjal látható a Balaton partján. Ez nagyon meglepte Jani rajongóit, hiszen kopaszon vált Magyarország egyik legkedveltebb műsorvezetőjévé.

“Azért kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi!” Illetve nem sok… Valamikor én is köldök fölött voltam dúsabb…” – írta fényképe alá a tőle megszokott humorral Vadon János.

“Azért kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi!” Illetve nem sok… Valamikor én is köldök fölött voltam dúsabb… 😁 #vadonjani #vadonjanos #nosztalgiázok #kétszemazakékszem #balatoninyár #hekknemkell #toplessjöhet #hajoljbeleahajamba

10k Likes, 203 Comments – Vadon Jani hivatalos oldala (@vadonjanos_official) on Instagram: “”Azért kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi!” Illetve nem sok… Valamikor én is köldök…”

via blikk.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük