Vajna Tímea: „Azt hittem, hogy ez a vírus egy kamu, de nem”

Sharing is caring!

Andy Vajna özvegye megdöbbent azon, hogy sokan azt hiszik, fizettek neki azért, hogy beteg legyen.

Timi olyan összejövetelen vett részt, ahol Andy Vajna egyik barátjának a születésnapi partiját tartották. Ott többen is megfertőződtek, szerinte ő is ott kaphatta el a vírust.

“Rossz közérzettel kezdődött, fájtak az ízületeim, fejfájás, hasmenés, hőemelkedés, orrfolyás, száraz köhögés és fájt a torkom. Elmentem tesztre az negatív lett, de mivel a tüneteim rosszabbodtak visszamentem 2 nap múlva és akkor már pozitív lett az eredmény. Két hétig hőemelkedésem volt, magas lázam szerencsére nem, pedig az immunrendszerem borzasztóan gyenge. A tünetek megjelenése után a 2.3.4. nap volt a legdurvább. Annyira fájt a tüdőm, szivem, mellkasom, hátam, egyszerűen nem kaptam levegőt. Annyira szorított a mellkasom, hogy egyik este majdnem kihívtam a mentőket, mert fehéret láttam és nem voltam teljesen a tudatomnál. Az ízeket, szagokat 10 napig nem éreztem, fura volt, h nem jut el az agyamig, mintha papírzsepit ennék kb” – írta Timi a közösségi oldalán.

A poszt alatt a kommentekben rengeteg olyan hozzászólás is érkezett, amelynek írói nem hiszik el, hogy az özvegy valóban koronavírus-fertőzött. “Fizettek, hogy beteg legyek? El sem hiszem, hogy tud valaki ilyeneket írni. Mindenki úgyis megtapasztalja a saját bőrén, vagy ha szerencsés, akkor nem kapja el. Én is azt hittem, hogy ez a vírus egy nagy kamu, és politikai dolgok vannak a háttérben, de nem. Én sem hittem el, hogy létezik ez a vírus, de a saját bőrömön megtapasztaltam, és külföldön kaptam el” – írta Timi.

Facebook Comments