Válassz egy követ, és tudd meg, mit árul el rólad!

Nézd meg az alábbi hat követ jól, és válassz egyet közülük annak alapján, hogy melyik áll hozzád a legközelebb.
(Fotó: Illúzió Caféblog)
Ha megvan, Mázli, az Illúzió Caféblog bloggere elmondja neked, mit jelent a választásod:
1. Holdkő vagy Opál
A holdkő az új kezdet és a nőiesség, illetve férfiasság megélésének köve. Amint a neve is jelzi, erősen kötődik a Holdhoz és a megérzéshez. Választásod azt mutatja, hogy vágysz a mély szerelemre, nehezen viseled az érzelmi bizonytalanságot. Párkapcsolatban is nagyon nagy igényed van azonban a szabadságra, hogy megtalálhasd magadban azt a csendes helyet, ahova vissza tudsz húzódni az élet viharai elől. Szeretsz befelé figyelni és a belső hangodat keresni. Talán most úgy érzed, a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd, de ez átmeneti. A holdkövet választottad, ami elárulja, hogy mély tudatalatti bölcsesség lakozik benned, ezért életed középpontjában egy ősi tudás van, ami folyamatosan sorsod jobbá tételén dolgozik. Sokszor nem is vagy tudatában annak, milyen ügyesen oldottál meg előtted tornyosuló problémákat, mert ösztönösen megy. Meditálj, olvass inspiráló, motiváló gondolatokat, ezek hozzák elő még jobban a „másik világ” bölcsességeit, a magasabb erők tanácsait. A holdkő az angyalok köve. Ők fogják a kezedet.
2. Malachit
Ha ezt a gyönyörű zöld követ választottad, éppen jelentős változásokon mész keresztül életedben. Ezek kapcsolódhatnak párkapcsolatodhoz, életmódodhoz, lakhelyedhez vagy munkádhoz egyaránt. Ha még nem történik, hamarosan fog! De lehetséges, hogy egy „spirituális evolúciót” élsz meg éppen, és képes leszel leküzdeni egy olyan problémát, ami a távoli múltban gyökerezik, és már teljesen lemondtál a megoldásáról. Itt az idő! Bölcsebb lettél, érzékenyebb. Korábban heves voltál, tele erős érzelmekkel, de ma már többet gondolsz az életről, és arról, mit vársz tőle. És ez nagyon jó! Már elfogadod árnyoldalaidat is, mert felismerted mekkora erejük van személyes fejlődésed szempontjából. A malachit a jólét és bőség köve. Tehát miközben boldogságodat keresed, melléd szegődik az úton a jó szerencse is. Ez a kő abban is segít, hogy véget vess egy boldogtalan kapcsolatnak, hogy új, romantikus érzések tölthessenek el, melyektől kivirulhatsz. A malachit választása azt kiáltja az Univerzumnak: „Készen állok a sikerre! Készen állok, hogy megszabaduljak minden negativitástól. Készen vagyok, hogy elfogadjam a boldogságot!”
3. Napkő
A napkövet választottad, ami talán azt jelenti, több öröm kellene az életedbe mostanság. Jókedvre és megerősítésre van szükséged. Tudnod kell, hogy hallgathatsz az intuíciódra, mert az nem csal! Legyen szó a függőségek lebontásáról, energiavámpírok eltávolításáról, te képes vagy arra, hogy szeretetteljes módon véget vess ezeknek. Ami már nem szolgál téged, nem erősít, az egy idő után pusztít. Nem kell engedned ezt, kezdj el nemet mondani, bármilyen nehezedre esik is. Ne érezd magad elhagyatottnak és kirekesztetnek, hisz tele vagy életerővel! Talán érdemes lenne beszerezned egy napkövet és a napfonat csakrádra téve engedni, hogy átalakítsa elfojtott érzéseidet, indulataidat. Ez majd megtisztít és önbecsüléssel tölt fel. Képzeld el, hogy hamarosan az lesz az első a reggeli ébredés után, hogy őszinte örömet érzel! Örömet azért, mert megérted, egy csodás új nap vár rád, új lehetőségek, hogy beengedhess az életedbe jó embereket. Itt a te időd, a sorsod egy boldog, és jövedelmező élet felé terel. Ha már régóta fohászkodsz ezért, tudnod kell, a nap innentől rád süt!
Ha az alsó sorból választottál magadnak, akkor kattints az Illúzió Caféblogra a jellemzésért.

Mi a véleménye a témáról?