Vallott a Séfek Séfe kiesője: Megérte feladni a versenyt!

A fiatal férfinek nincs fontosabb a családjánál, nagybeteg nagymamája miatt pedig még a műsortól is elbúcsúzott.

Nem hiába adta fel a versenyt a Séfek Séfe nagy reménysége. Szabó Péter a keddi adás végén úgy döntött, önként távozik a műsorból, hogy nagybeteg nagymamája mellett lehessen.

A 22 éves fiú nagy reményekkel jelentkezett a műsorba, és élete egyik legmeghatározóbb pillanata volt, amikor Krausz Gábor csapatában bekerült a legjobb tizennyolc versenyző közé, ám a forgatás alatt súlyos magánéleti problémával kellett megküzdenie. A nagymamája ugyanis súlyos betegségben szenvedett, az állapota pedig egyre csak rosszabbodott.

Krausz Gábor meghatódva búcsúzott Petitől. Fotó: TV2

„Amikor a forgatások alatt kaptunk egy szabadnapot, rögtön hazamentem a családomhoz. A nagymamámat elképesztően rossz állapotban találtam a kórházban, ami az egész családot összetörte. Sajnos minden jel arra mutatott, hogy bármelyik pillanatban megtörténhet a tragédia, ezért bár visszamentem a forgatásra, a gondolataim mégis otthon jártak” – mondta el a -nak Peti, aki ekkor döntött úgy, hogy inkább feladja a versenyt.

Fotó: TV2

„Világéletemben családcentrikus ember voltam, a szeretteim mindennél fontosabbak. Csak a nagymamámra és a családomra tudtam gondolni, így remegő hangon bár, de bejelentettem, hogy feladom a versenyt. A többiek és a séfek is megértették a döntésemet, én pedig nyugodtan mentem haza, hiszen így is nagy büszkeséget okoztam a családomnak.”

Ezután idegőrlő napok következtek, Peti nagymamájának pedig nem javult az állapota. Majd nem sokkal később megtörtént a csoda.

„Mintha az, hogy a közelében vagyok, segített volna neki, mert egyszer csak elkezdett javulni az állapota. Hihetetlen, de sikerült felgyógyulnia a betegségéből, ma pedig már újra jobban van. Ezért megérte feladni a játékot, remélem, még sokáig velünk lesz” – fogalmazott Peti.

via hirek.ma

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük