Varga Judit igazságügyi miniszter a Mandinernek adott terjedelmes interjújában elárulta többek között azt is, hogy nagyon szereti a mulatós sztár Kis Grófo Mert a nézését meg a járását című számát.

 

A beszélgetés során szóba került még többek között az is, hogy a választási kampány során olyan új arcok tűntek fel a Fidesz oldalán, mint például Győzike vagy Kis Grófo.

“A művészvilágnak is jár a véleményszabadság, az, hogy kifejezze a politikai hovatartozását. Ennek megfelelően a maguk vérmérsékletével, stílusával többen beszálltak a kampányba mindegyik oldalon. Szerintem ez szórakoztató, és színessé teszi a választás előtti utolsó heteket. Mostanra a politika része, hogy az emberek kíváncsiak arra, egy politikus magánemberként mit csinál, mit olvas vagy milyen zenét hallgat” – mondta Varga Judit a Mandiner azon kérdésére, hogy a sztárok jelenléte a kampányrendezvényeken a polgári kormányzás új irányának a jele lenne-e.

A kérdésre válaszolva Varga Judit elárulta még azt is, hogy ő személy szerint nagyon szereti például Kis Grófo Mert a nézését meg a járását című számát.

Én például szeretem Kis Grófo Mert a nézését meg a járását című számát. Láttuk, hogy a baloldalon is voltak színészi megmozdulások a saját stílusukban, nincs ezzel semmi probléma. Mi senkit nem utasítunk vissza, aki minket támogat. Igazán a Békemenet jellemzi a közösségünket– mondta az igazságügyi miniszter, majd hozzátette:

“A sok csillogó tekintetű ember, akinek van egy közös szívügye, függetlenül attól, hogy épp politikus vagy énekes: a hazája. Ugyanezt a baloldali megmozdulásokon nem érzem – ettől még persze ők is biztosan szeretik a hazájukat, de náluk nem érzékelek ekkora összetartó erőt” – magyarázta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.