Varga Viktor letérdelt a járványtól: se munka, se pénz, se otthon

Varga Viktor letérdelt a járványtól: se munka, se pénz, se otthon

Sharing is caring!

Az énekes egy spirituális központ létrehozásába tette minden pénzét, ami egy dzsungel lesz Budakalászon. A pénze elfogyott, az albérletét sem tudja fizetni, ezért egy barátja befogadta.

Varga Viktor a LifeTV reggeli beszélgetős műsorában vendégeskedett szerdán, ahol többek között arról beszélt, a karrierjét nézve kell maga mellé egy olyan ember, aki a dolgok materialista oldalával is foglalkozik – egészen pontosan a pénzzel, például egy dal terjesztése esetében. Mint mondja, neki van egy ilyen barátja, aki legutóbb is segített rajta.

Varga Viktor letérdelt a járványtól: se munka, se pénz, se otthon

– Most is ő segített rajtam, mert az albérletemet fel kellett adni. Elfogyott a lé, nincs koncert. Ja, én félreraktam mindent, csak közben elkezdtem egy spirituális intézet létrehozását, ebbe raktam az összes pénzemet. Aztán jött a Covid, és az elvágott mindent. Spirituális irányba szeretném elvinni ezt a helyet, szeretnék több oktatót foglalkoztatni ott, illetve a saját tudásomat is átadni. A hely miliője lesz, ami megadja majd, hogy az ember nyugodt és boldog állapotba kerüljön. Egy dzsungelt fogok létrehozni ott Budakalászon. A belső kert az elvonulásról szól, a másik, a frontja a háznak… ott megy a bicikliút, sportolnak, art mozit szeretnék ott – írta a 24.hu.

Facebook Comments