Várkonyi Andrea médiacége Mészáros Lőrinchez is köthető villába költözött

Várkonyi Andrea médiacége Mészáros Lőrinchez is köthető villába költözött

Sharing is caring!

A volt műsorvezető állítja: piaci alapon bérli az Andrássy úti irodát.

Érdről az Andrássy út 105. szám alá, a Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdoshoz és Vida József TV2-tulajdonoshoz köthető villába költözött decemberben Várkonyi Andrea médiacége – írja a Népszava. A lapnak arra a kérdésére, hogy miért éppen ezt az ingatlant választotta a Whitedog Media Kft. számára, a volt műsorvezető annyit közölt: piaci alapon bérli a székhelyéül is szolgáló irodát.

Várkonyi Andrea, aki a TV2 híradójának műsorvezetőjeként lett ismert, legutóbb pedig Mészáros Lőrinc volt feleségének csatornájánál, a Life TV-nél dolgozott, szeptemberben alapította a médiacéget 10 millió forint törzstőkével.

Népszava azt írja, hogy az Andrássy úti villát 2006-ban szerezte meg az állami Magyar Fejlesztési Banktól a Kogartot alapító Kovács Gábor egyik érdekeltsége, ahonnan 2014-ben miniszterelnöknél később kegyvesztetté vált Spéder Zoltánhoz került. Azt követően az Orbán Viktor veje, Tiborcz István, illetve barátja, Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Appeninn ingatlankezelő tulajdona lett. Tiborcz és Mészáros azóta kiszállt a társaságból, az épület azonban utóbbi közelében maradt: a tulajdonjogát a hozzá köthető A105 Project Kft. szerezte meg.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük