Végre egy jó hír: hazaengedték a kórházból Benkő Lászlót

Sharing is caring!

Benkő László, az Omega legendás zenésze közel egy hónapot töltött kórházban, miután az utcán elesett, eltörve a lábát, valamint a bordáját.

Majdnem egy hónap után hazaengedték a kórházból Benkő Lászlót. Az Omega billentyűse már az otthonában gyógyul, a barátai pedig remélik, hogy mindez hatalmas lelkierőt ad zenésztársuknak ahhoz, hogy teljesen felépüljön.

– Lacit végre hazaengedték, ami nagyon jó hír – újságolta jókedvűen a Blikknek Kóbor János, a zenekar frontembere. – Engem már az megnyugtat, hogy otthon van, és a hangján is hallatszik, hogy jó erőben van. Most már sokkal hosszabban lehet vele beszélni, erő van a hangjában és a kedve is jobb.

Kóbor reméli, mihamarabb újra átölelheti a barátját, ám tudja, hogy erre még egy picit várnia kell.

– Egyelőre azt kérte, ne látogassuk, pihenésre van szüksége, mi pedig ezt megértjük és tiszteletben is tartjuk. A helyében valószínűleg én sem örülnék, ha egy hónap után végre hazaengednek és mindig jönne valaki, így nem tudnék pihenni. Majd ha jól lesz, elmegyünk hozzá, addig pedig tudjuk, hogy a családja mindent megtesz érte és a gondját viselik – mondta.

Indirekt/Blikk

Facebook Comments