Dagad a botrány Jánoshalmán, a helyi orvos Dr. J. Johanna akkora oltástagadó, hogy Pfizer vakcina helyett sóoldatot adott az embereknek, akik így megkapták az oltási igazolást. Az ország minden tájáról jártak hozzá az oltástagadók, pénzt is fizettek neki. Most lekapcsolták a rendőrök, évekig börtönbe kerülhet.

A gyógyszerek mérgek

A Jánoshalmán praktizáló Dr. J. Johanna 20 éve települt át Erdélyből a férjével és a gyermekeivel Magyarországra. Az asszony azóta háziorvosként dolgozik. Ismert volt a különös nézeteiről, mert volt olyan szívbeteg páciense, akinek azt mondta igyon gyógyteát és narancslevet, mert a sok gyógyszer csak megmérgezi. Amikor rosszul lett, végül a közeli Kiskunhalason látták el. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Oltástagadó orvos

Dr. J. Johanna oltástagadásáról az egész településen tudtak. A Blikk beszámolója szerint a doktornő rendszeresen megkérte a rendelőben várakozó betegeket, hogy vegyék le a maszkot, mert a Covid egy marhaság, amivel hülyítik az embereket.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

Sóoldat a Pfizer vakcina helyett

A kamuoltásokat nem csak elfogadhatatlan elvei motiválták, hanem a pénzszerzés is. A „sóoldatos betegeknek” jó pénzért kiállította a hivatalos igazolást, miszerint szabályosan megkapták a Pfizer vakcinát, így hozzájuthattak védettségi igazolványukhoz.

Kamerákat helyeztek el a rendelőben

A lebukásához az egyik be nem oltott páciensének elszólása, illetve a rendőrség hatékony munkája vezetett. Miután felmerült a visszaélés gyanúja, a hatóság kamerákat helyezett el a doktornő rendelőjében, ami igazolta a zsaruk feltevéseit. Innen már csak egy lépés volt, hogy látványos akció keretében, a rendelőben kattanjon a bilincs a doktornő és a vele feltehetőleg együttműködő asszisztense csuklóján

Nem lepődtek meg

A takaros, rendezett portákkal büszkélkedő alföldi kisvárosban még most is téma a Dr. J. Johanna ámokfutása. Van, aki azt mondja, hogy meg sem lepődik a történteken, a doktornő viselkedésesébe kódolva volt valami égbekiáltó butaság, míg másik nagyon sajnálják az idős nőt.

via 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.