Vele csalta meg nejét Böde Dániel

Sharing is caring!

 

Böde Dániel nem sokkal harmadik gyermekük születése után közölte nejével: vége. A Fraditól a nyáron távozó, Paksra szerződő 32 éves csatár egy nála jóval fiatalabb, élvonalbeli kézilabdakapusba szeretett bele – írja a Blikk.

Böde feleségét megviselték a történtek, a bulvárlapnak elmondta: a fiatal nő nem a kapcsolatuk megromlása után tűnt fel, hanem a szakítás kiváltója volt. Bödéné Piorunowicz Dóra szerint, amikor tavasszal megszületett a harmadik gyermekük, férje már akkor is együtt volt a kézissel.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Derült égből villámcsapásként ért ez az egész, hiszen a tavasszal született meg a kislányunk, azt hittem, minden rendben van. Sejtelmem sem volt egy harmadik félről. (…) Madocsai otthonunkban is gyakran kettesben vannak, mi ugyanis elköltöztünk a gyerekekkel édesanyámékhoz. (…) Megvisel, hogy ők már több helyen együtt mutatkoznak” – vallotta be.

Két éves lett a nagyfiú ❤️✌🏽 #marcikoma

1,477 Likes, 11 Comments – Blanka Bíró (@biroblanka) on Instagram: “Két éves lett a nagyfiú ❤️✌🏽 #marcikoma”

😊🇭🇺💪🏽 #hungariannationalteam #handball #magyarkezilabda #qualificationgame #worldchampionship #alwayssmile 😉 📸 @kisricso

1,488 Likes, 12 Comments – Blanka Bíró (@biroblanka) on Instagram: “😊🇭🇺💪🏽 #hungariannationalteam #handball #magyarkezilabda #qualificationgame #worldchampionship…”

via nlc.hu

Facebook Comments