Verebes István: életem tévedése volt a Heti Hetes

Verebes István: életem tévedése volt a Heti Hetes

Sharing is caring!

Verebes István volt a vendége a PartizánPOP műsornak, ahol többek között az is szóba került, hogy miért nem vett részt a műsor különkiadásában, amelyet a Heti Hetes legismertebb arcai készítettek – írja a Telex.
Fotó: youtube.com/ATV

A portál szerint rögtön az adás elején Verebes meglehetősen negatívan kezd a Heti Hetessel kapcsolatban. Felsorolja, hogy színészként, rendezőként, dramaturgként, íróként, színházigazgatóként vagy műsorvezetőként mi mindent ért el, majd azzal zárja le, hogy sajnos ennek ellenére az utcán még mindig a Heti Hetes miatt szólnak oda hozzá. Élete tévedésének és kurvaságnak titulálta, hogy annak idején elment az RTL közel 20 évig futó műsorába szerepelni.

– Elment a dolog annyira baloldalra, hogy én azt már nem akartam vállalni – magyarázta Verebes a műsorból való távozását azok után, hogy sokáig a szereplők törzsgárdájához tartozott. Szerinte azért is volt nézeteltérése a szereplőkkel, mert elfogultak voltak a Medgyessy- és a Gyurcsány-kormánnyal szemben, mert „egyik a lapját akarta menedzselni, a másik Kossuth-díjat akart”, de nem részletezte, hogy itt pontosan kikre gondolt – írta a telex alapján a PS.

Facebook Comments