Vérig sértették Hevesi Krisztát a Nicsak, ki vagyok?-ban, ő volt a Pók jelmeze alatt

Sharing is caring!

Nicsak, ki vagyok? 5. adásában utolsóként a Pók lepleződött le, így a Baba jutott tovább. A Pók a hangjával nem igazán varázsolta el a zsűrit, a legtöbb csapattag Majoros Hajnalkát, azaz Majka párját látta a jelmez alatt, de a tippek között Kajdi Csabáéknál Baukó Éva és Pirner Alma, míg Ábel Anitáéknál Horváth Gréta, Fresh Andi és Megyeri Csilla neve is felmerült.

Hevesi Kriszta bújt meg a Pók jelmeze alatt – Forrás: TV2 – videó

Király Viktor még a leleplezés előtt bedobott egy új ötletet a Pók teátrális mozdulatairól: “szexológus, de a neve nem jut eszembe” – mondta az énekes. Ábel Anita megfejtette: csapattársa Hevesi Krisztára gondolt, de végül ez a tipp nem került be a sztárcsapat végső tippjei közé.

A Pók pedig tényleg Hevesi Kriszta volt! Bár Király Viktor kimondta a nevét, végül senki sem találta el kilétét.

Így lepleződött le a Pók, azaz Hevesi Kriszta:

Hevesi Kriszta a leleplezés után nem titkolta: alaposan megsértette őt Király Viktor, amikor szexológusnak titulálta, miközben ő szexuálpszichológus. Amikor kérdőre vonta az énekest, Király Viktor így védekezett: “Könnyebb azt mondani, hogy szexológus“, mire Hevesi Kriszta lepopzenészezte az énekest.

Ráadásul a műsorvezető Tilla is rátett még egy lapáttal Hevesi Kriszta bántódottságára: “De azért az nem olyan rossz, hogy mondták Megyeri Csillát, Majoros Hajnit. Csupa jó csajokat mondtak” – jegyezte meg Tilla a szexuálpszichológusnak. Nem esett le neki, hogy ezzel a kijelentésével minősíti is egyben Hevesi Kriszta külsejét. Ábel Anita szólt rá végül a műsorvezetőre, hogy inkább maradjon csendben. “Ne folytasd! Te most hallgass!” – pirított rá Tillára.

via

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük