VIDEÓ: Bedrogozva, jogsi nélkül menekült a rendőrök elől egy férfi, közben több autót is összetört

Sharing is caring!

Egy gyorshajtót akartak megállítani a rendőrök Pécsett, az 57-es főúton 2020. október 6-án délelőtt. Az autót vezető férfi azonban a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva továbbhaladt, melynek autós üldözés lett a vége.

A járőrök követni kezdték az autóst, aki menet közben érintőlegesen nekiütközött egy rendőrautónak, továbbá egy másik rendőrautó az autós miatt nekiment egy jelzőlámpának. A menekülő végül Pécsett, a Pákolitz István utca és a Szeptember 6. tér kereszteződésénél karambolozott egy harmadik, civil jellegű rendőrautóval.

A férfi ezt követően kiugrott az autójából, és futva próbált menekülni, de a rendőrök elfogták. A 23 éves pécsi férfiról kiderült, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, és a vele szemben elvégzett drogteszt pozitív jelzést adott, ezért a sofőrt további intézkedések megtétele céljából előállították a rendőrkapitányságra.

A férfi ellen cserbenhagyás, közúti veszélyeztetés és kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság. A hivatalos személy elleni erőszak elkövetését az ügyészség vizsgálja. A videófelvételek alapján a rendőrök összesítik a sofőr által elkövetett szabálysértéseket, és azok miatt szabálysértési eljárás is indul ellene.

 

Forrás: police.hu

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük