VIDEÓ: Előzést gátolt, intenzívet fékezett – megállt. A leghátsó autó beleszállt a kamerásba. Ezek után elhajtott a Ford sofőrje

VIDEÓ: Előzést gátolt, intenzívet fékezett – megállt. A leghátsó autó beleszállt a kamerásba. Ezek után elhajtott a Ford sofőrje

Sharing is caring!

” Pátyról haladtam Biatorbágy felé a 81106-os úton. Sebességhatár 90 km/h, előzést nem tiltja tábla.

Egy kényelmesen haladó autó mögött mentem, mely többször érintette a felezővonalat, bal oldali kerekeivel néha át is tért a szembejövő sávba.

Gyermekekért siettem, az adott szakaszon biztonságosnak tartottam megkezdeni az előzést. 60-65 helyett 80 km/h sebességgel terveztem továbbhaladni, ismerem az útszakaszt.

Indult az előzés, de hirtelen rámhúzta a kormányt a Ford sofőrje, miáltal hangjelzést adtam és fékeztem, mert veszélyesnek találtam a szituációt.

Sikerült visszamennem mögé, mert jelentősen vesztettem a sebességemből és messzebb szemből is feltűntek.

Talán a videón nem tűnik annyira hiretelennek – némi gyorsítás után, mellyel a dudálás hatására próbálta gátolni az előzésemet – intenzíven fékezett és megállt.

ABS is rázott, de sikerült nekem is megállnom mögötte.

Ekkor belém szaladt a mögöttem jövő személyautó. Jól látszik a felvételen a döccenés.

Kiszállt a gépjárműből a Ford sofőrje, néhány keresetlen szóval illetett és jelezte, hogy véleménye szerint tilos volt az előzés az adott útszakaszon (ezzel nem értek egyet).

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük