VIDEÓ: Ez a Suzukis eldöntötte, hogy megfordul a Margit hídon és ebben senki és semmi nem állíthatta meg

Sharing is caring!

Sokszor emlegetitek ti is, hogy néhány autós maximum vette a jogosítványát és hogy őszinték legyünk az ilyen felvételek láttán sokszor mi is úgy érezzük.

Az biztos, hogy a felvételen látható Suzuki sofőrje több KRESZ óráról is hiányzott. Tehát emberünk elhatározta, hogy ő bizony meg fog fordulni a Margit hídon, nem törődve semmiféle KRESZ szabállyal, nem foglalkozva azzal, hogy záróvonal, villamospálya és buszsáv van. Ez már önmagában is elég lenne ahhoz, hogy összetörjük a jogosítványát, de főszereplőnk ezt is tudta még tetőzni.

Emberünk ugyanis az egész manővert a külső sávból indította, ezzel balesetveszélyes szituációba kényszerítette a belsőben szabályosan haladó kamerás autóst, hiszen hirtelen fékezésre kényszerítette és hát enyhén le is szorította őt az útról.

A felvételt látva picit reménykedünk, hogy emberünk azért gondolta, hogy neki ott azonnal meg kell fordulnia, mert a híd közepén jött rá, hogy nem kéne autóba ülnie, ezért azonnal le akart parkolni és minél hamarabb a Dunába dobni a (lényegében felesleges) jogosítványát.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük