VIDEÓ: Nagyjából 15 autót előzött meg, mert lusta volt kivárni a sort – Persze most is jöttek szemből

Sharing is caring!

Ismét sikerült videóra venni egy autóst, akinek az ideje nyilvánvalóan mindenki másénál többet ér. Sajnos egyre több az ilyen sofőr az utakon.

A felvételt olvasónk küldte, a helyszín pedig az egyik szigetszentmiklósi körforgalom. Az autósok zöme türelmesen, szép sorban várja, hogy behajthasson a körforgóba, úgy hirtelen ránézésre közel 15 autó áll egymás mögött. Aztán egyszer csak feltűnik valami a távolban. Már szinte meg sem lepődünk, hiszen az ilyen soroknál mindig van legalább egy-két olyan autós, aki azt hiszi a sok autós poénból álldogál a sorban.

Nem volt ez másképp itt sem. A fehér Merci sofőrje teljes lazasággal előzte végig a nagyjából 15 autóból álló sort, az sem érdekelte, hogy többen is érkeznek szemből.

Aztán a hátsó kamera felvételén látható, ahogy gond nélkül besorol a sor elejére. Bravó teljesítetted a küldetést barátom.

Sajnos egyre többször tapasztaljuk, hogy sofőrök csak saját magukkal törődnek, de ami még durvább, van az a fajta autós, aki még a saját épségét sem félti. A videó második felében egy ilyen autóst is láthattok. A sofőr egyelőre tisztázatlan okokból megállt az út közepén vészvillogóval és kivágta kocsija ajtaját.

A figyelem és körültekintés teljes hiányára vall, hogy még az sem tűnt fel neki, hogy szemből épp egy teherautó érkezik, így az ajtajának majdnem hamar búcsút inthetett a tulaj.

 

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük